Manon van Akere

Manon van Akere

In 2014 ben ik afgestudeerd als logopedist. De opleiding logopedie heb ik gevolgd bij de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven. Na mijn afstuderen ben ik meteen aan de slag gegaan als logopedist op een basisschool. Dankzij deze mogelijkheid en de ervaring die ik vanuit de opleiding heb meegekregen, heb ik voornamelijk ervaring opgedaan in het werken met kinderen met spraak-/ taalproblemen, afwijkend mondgedrag en mensen met stemproblemen.

In januari 2015 kreeg ik de mogelijkheid om Esther Alders te vervangen gedurende haar zwangerschapsverlof binnen deze praktijk in Veldhoven. Sindsdien werk ik hier met veel plezier! Ik vind het erg leuk om iedere behandeling helemaal aan te laten sluiten bij de cliënt. Iedereen is verschillend en elk probleem heeft een andere aanpak nodig. Daarnaast is het erg belangrijk dat de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt, zodat we op een prettige manier kunnen werken aan de hulpvraag.

Ik ben allround logopedist. Dit wil zeggen dat ik met verschillende doelgroepen werk en dat ik verschillende problematiek kan onderzoeken en behandelen. Deze diversiteit vind ik erg interessant.

 
Facebook Logopedie Veldhoven
 

Logopediepraktijk
Esther van den Heuvel

Pastoor Jansenplein 15
5504 BS Veldhoven
Tel. 040-2548670
Frans Bekersstraat 1
5504 JA Veldhoven
Tel. 040-2548670

[email protected]

 
Lid van de NVLF en kwaliteitsgeregistreerd KwalregisterParamed_logo1.jpg nvlflogowit.jpg